TOETANCHAMON AMSTERDAM EUROPAPLEIN

TOETANCHAMON AMSTERDAM EUROPAPLEIN Egyptische keuken

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 211 beoordelingen
27 okt 2019 om 19:37 Op tijd klaar en eten was lekker
12 sep 2019 om 22:43 €8,50 voor een broodje shoarma zonder sla dat je zelf in mekaar moet zetten, vlees is wel aardig knoflook saus is geen knoflook maar iets van een rare kervelsaus anyway prijs kwaliteit totaal uit verhouding! Echt geen woorden voor
1 apr 2017 om 7:04 Spareribs waren altijd heerlijk maar deze keer 3/4 laten staan. Niet gaar en een hele harde bovenkant. Jammer ! Zie ook mn eerdere beoordeling.
12 feb 2017 om 17:14 De bezorger was heel aardig, maar dat is ook het enig positieve dat ik kan zeggen, de kip en de frieten lagen op een zilverkleurig blaadje, met één stukje folie er over heen dat aan één helft open lag. het sneeuwde buiten. het eten was gewoon kou
11 feb 2017 om 20:45 Uit het verleden ..zeg 15 jaar geleden was het prima eten hier (na wat stappen). Heerlijke shoarma. Wat krijg je nu? kipfilet gesneden in stukjes, en het smaakt niet eens naar shoarma . Wilde Toet wel weer eens proberen, maar blijft bij deze ene keer.
4 feb 2017 om 8:24 Zeer slecht. Sparibs niet gaar en baggervet. Andere schotel niet warm. Bezorgkosten beet te hoog, kind jonger dan 10 jaar komt het brengen, schandelijk en nooit meer
22 nov 2016 om 11:11 Lekker eten, goed lamsvlees voor de shoarma en heerlijke spare ribs waar apart nog pittige saus bijgeleverd werd. Snelle bezorging en aardig personeel dat ook gewoon even belt als iets niet helemaal duidelijk is doorgekomen. Zeker een aanrader.
27 okt 2016 om 21:42 Gewoon goede shoarma. Altijd snel bezorgd. Patat mag iets minder slap en saladesaus kan beter maar we komen altijd weer terug bij deze ontzettend vriendelijke mensen en lekkere shoarma.
25 okt 2016 om 9:30 De Patat was echt heel slecht, Salade en broodjes en de shoarma waren prima. Meer dan genoeg saus en prima pittige saus!
13 okt 2016 om 1:14 Alles was lekker volledig alleen geen zout op de patat en wij hadden extra saus besteld omdar het niet vermeld was dat dat meegeleverd werd was dus niet nodig. Voor herhaling vatbaar
27 aug 2016 om 17:59 Spareribs zijn echt top hier en niet zoals die uitgedroogde troep van Spareribs Expres. Volle bak, zacht en mals vlees en de bezorging is tevens snel te noemen.
8 aug 2016 om 23:40 Heerlijk visje weer. Bezorging was deze keer laat, maar het is vakantietijd.